Concept contract leaseauto

Concept contract lease auto

Zit je er aan te denken om een lease auto te nemen? Of kun je een lease auto van de zaak krijgen? Of misschien heb je wel een eigen zaak en wil je aan je werknemers een lease auto aanbieden. Hoe dan ook, welke situatie het ook mag zijn, voordat je een contract tekent voor een lease auto is het wel zo prettig om een concept contract eens even door te nemen. Op deze manier kun je rustig alles doornemen en kijken of je vindt dat alles er in staat en of alles wat er in staat ook juist is.

Concept contract vs echt contract

Het verschil tussen een concept contract en een echt contract is niet zo groot. Een concept contract is eigenlijk alleen een contract wat nog aangepast kan worden en is dus ook nog niet voor ondertekening bedoeld. Je kunt als je een concept contract krijgt, dit contract dus eens rustig doornemen. Ben je het eens met alles wat er in het contract wordt genoemd of wil je nog iets aangepast hebben. Hierna kan het concept contract nog eventueel worden aangepast en hierna komt er een contract te liggen voor de daadwerkelijke ondertekening.

Onderhandelen voor een zo goed mogelijk contract

Een concept contract geeft je de mogelijkheid nog eens flink te onderhandelen. Je kunt bijvoorbeeld proberen alsnog het maandelijkse tarief iets omlaag te krijgen. Of je probeert er voor te zorgen dat je een minder lange opzegtermijn hebt. Of je onderhandeld over de soort auto die je krijgt mocht er iets met de auto gebeuren en de auto dus even de garage in moet. Zie het concept contract dus niet alleen als een noodzakelijk kwaad, maar ook als een mooie manier om jouw positie nog meer te verbeteren. Let op: teken geen lease contract bij je een arbeidscontract voor bepaalde tijd hebt. Tenzij je weet wie de leaseauto overneemt zodra jij je ontslagbrief ontvangt…

See also  Contract bepaalde tijd

Posted

in

by

Tags: